Poruka Valjevaca

Dragi sugrađani i prijatelji Valjeva,
Znam da delite naše stavove da sudbina Valjeva mora da se rešava u Valjevu, a ne u Beogradu, ili bilo kom drugom gradu, i da interese Valjeva moramo da stavimo iznad i naših ličnih interesa, i interesa političkih partija, njihovih lidera, i raznih drugih centara moći. Zato Vas, u ime članova Pokreta za Valjevo, ali i brojnih naših sugrađana, koji nisu članovi, ali su sa nama, pozivam da nam se priključite u odgovornim i teškim poslovima koji predstoje na poslu izdizanja našeg Valjeva iznad proseka. Prvi korak na tom poslu počinje već sada. To je priprema za izbore koji su zakazani za april ove 2016. godine.

Ako želite da sa nama učestvujete u predstojećim aktivnostima, dođite u naše prostorije u Birčaninovoj broj 122 A, pozovite nas na 014/351-3-200, ili nam pošaljite mejl na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
Slobodno se javite, pošaljite predloge, kažite da li i na koji način želite i možete da zajedno sa nama učestvujete u izdizanju Valjeva iznad proseka.

Vaš

Pokret za Valjevo